Mazda onderhoud

Mazda motor met skyactiv technology

Vanaf april 2016 is van Vloten Car het enige Mazda service punt in Amsterdam en omstreken.

Betere zorg, meer waar voor uw geld, meer passie. Houdt iemand meer van uw Mazda dan u? Ja, wij. We bieden u graag de best mogelijke service voor uw Mazda. Daarom worden onze monteurs opgeleid door Mazda, daarom gebruiken we originele Mazda onderdelen en daarom bieden we garanties op elk onderdeel dat we gebruiken. Tel daarbij op 30 jaar ervaring en alle know-how die wij hebben en dan is het resultaat meer betrouwbaarheid, grotere veiligheid, een zo hoog mogelijke inruilwaarde - en uiteraard veel plezier tijdens het rijden.

Wat uw Mazda service dealer u geeft

Maximale zekerheid, minimaal onderhoud

Mazda staat bekend om het rijplezier van zijn modellen, de topprestaties op de weg en een minimum aan onderhoud. Dit is mogelijk doordat Mazda zijn modellen met de grootst mogelijke zorg ontwikkelt. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in onze modellen, ook in uw Mazda. Vandaar de ruime onderhoudsintervallen van 20.000 kilometer of 12 maanden. Om uw Mazda in topconditie te houden, is onderhoud bij de Mazda-dealer en/of Mazda Erkend Reparateur belangrijk. Van Vloten Car gebruikt originele Mazda-onderdelen en voldoet aan alle fabrieksvoorschriften. Bovendien blijft u op die manier profiteren van de garantie die Mazda u biedt. Mazda doet niet geheimzinnig over zijn onderhoudskosten. En ook niet over de werkzaamheden die hierbij horen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En mocht meer werk noodzakelijk zijn, dan nemen we contact met u op om de kosten hiervan te bespreken.

Onderhoudshistorie veilig opgeslagen

Alle onderhoudswerkzaamheden aan uw Mazda worden veilig opgeslagen in het Digitale Service Register (DSR) van Mazda. Dat is toegankelijk voor alle Mazda-dealers en/of Mazda Erkend Reparateurs in Europa. Na elke servicebeurt ontvangt u een schriftelijk bewijs van de onderhoudshistorie. Hiermee wordt manipulatie van gegevens voorkomen. Bovendien vergroot het de verkoopwaarde van uw Mazda.

Originele Mazda olie voor topprestaties

Ieder Mazda voertuig stelt zijn eigen eisen aan de motorolie, afhankelijk van het model, de motor en de intervallen voor de verversing van de motorolie. Om de maximale efficiency en prestatie van uw motor te kunnen garanderen, hebben wij onze krachten gebundeld met Total, een van de meest toonaangevende en gespecialiseerde merken op het gebied van motorolie. De nauwe samenwerking stelt ons in staat een lijn van innovatieve originele Mazda oliën aan te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van Mazda voertuigen.

Extra onderhoud en bescherming

Voor het optimaal functioneren van de motor zijn schone injectoren en kleppen vereist. Mazda adviseert motorreinigingsproducten die wisselvallige brandstofkwaliteit en storingen te wijten aan ongunstige omstandigheden (files, korte ritten) compenseren. De voordelen zijn legio: een maximaal presterende motor, optimale verbranding en minimale emissie.

Navigatie-update geïntegreerd navigatiestsysteem

Welke Mazda u ook rijdt, u kunt uw wegenkaarten thuislaten als u beschikt over één van onze volledig geïntegreerde navigatiesystemen voorzien van de laatste technologie. Dankzij het grote touchscreen zijn de systemen gemakkelijk te gebruiken met minimale afleiding voor de bestuurder. Wanneer u uw navigatie wilt updaten, kunt u dit zelf doen. Op www.mazda.nl/navigatie-update kunt u alle informatie hierover terugvinden. U kunt de update ook door van Vloten Car laten uitvoeren. Vraag naar de voorwaarden.

Onderhoud wanneer het u uitkomt

We maken een afspraak op een tijd die u goed uitkomt, zodat u niet hoeft te wachten en u de aandacht krijgt die u verdient. Wij kunnen u ook tijdelijk een leenauto geven en we hebben een ophaal- en bezorgservice.