Over ons

Pand van Vloten Car aan de Draaierweg 2 in Amsterdam

Van Vloten is in Amsterdam-Noord een bekende naam op gebied van mobiliteit. 1932 is het oprichtingsjaar. Vader en zoon van Vloten starten met een taxi bedrijf, later kwamen de rouw -en trouw auto's. De tweede wereld oorlog was de tijd van paard en wagen. Na de oorlog werden nieuwe activiteiten ontplooid o.a. autoverhuur ,autorijschool, transport en de bekende Esso benzine pomp.

Door de grote toename van het autobezit heeft dit echte familie bedrijf gekozen voor verkoop en onderhoud van auto's. Na Daf werden Mazda en Volvo de merken die verkocht werden op de Meeuwenlaan. In 1986 wordt het pand Slijperweg aangekocht en werden Mazda en Volvo gescheiden. De naam van Vloten Car werd gekozen voor deze tweede vestiging. Het huidige Mazda pand aan de Draaierweg werd aangekocht in 1993. Op deze locatie hebben we een grotere showroom en werkplaats. In 2006 hebben het merk Ford aan het assortiment toegevoegd ivm de grote synergie met het merk Mazda.

In 2008 hebben we een Oorkonde van Waardering gekregen van de Fabrikant voor het 30 jaar vertegenwoordigen van het Merk Mazda in Amsterdam-Noord.

De man achter Van Vloten Car B.V.

Bas van Vloten

Bas van Vloten is de leidinggevende van ons bedrijf en beschikt over een vakkundig team dat constant wordt bijgeschoold. Ook de werkplaats is volledig uitgerust met recente computers voor allerlei diagnoses. Met dit team zorgen wij ervoor dat u uw mobiliteit volledig aan ons kan overlaten.

Ook op het gebied van autoschade cq ruitschade kunnen wij u altijd helpen. Op dit gebied werken we samen met Schadegarant. We bemiddelen graag bij de aankoop van alle merken nieuwe auto's. Op het gebied van gebruikte auto’s hebben we een betrouwbaar imago. Dit omdat we als een van de eerste autobedrijven lid zijn geworden van de Bovag. Hierdoor kunnen we een goede garantie bieden op elke verkochte occasion.Ook voor bedrijven kunnen we bemiddelen bij de aankoop van alle merken nieuwe Auto’s voor zowel lease als financial lease. Voor onderhoud werken we samen met bijna alle leasemaatschappijen. Tijdens het onderhoud van de lease auto hebben we diverse huurauto’s klaar staan.We streven naar een moderne look in onze showroom, magazijn en receptie. De doelstelling van directie en personeel is klanttevredenheid en daar gaan we dan ook voor!